Vrolijke instructeurs

Vrolijke instructeurs

Southwest Kitesurf is nieuwe kitesurf school opgericht door Peter Versteeg. Vier jaar geleden heeft hij zelf voor het eerst les genomen en sindsdien is zijn leven veranderd. Vanaf het moment dat hij zijn eerste waterstart heeft gemaakt is hij verslaafd geraakt aan het gevoel van kitesurfen. Hij wilt graag dat iedereen dit gevoel leert kennen en daarom is Southwest Kitesurf opgericht.

Hij kan zich goed herinneren hoe moeilijk hij het vond om te leren kitesurfen, maar door een enthousiaste leraar destijds heeft hij doorgezet en heeft hij het vrij snel onder de knie gekregen. Het is daarom voor ons heel duidelijk dat als iemand zijn passie overbrengt naar een ander dat dan de les veel leuker wordt, maar belangrijker nog is dat de leercurve ook sneller stijgt.

Bij Southwest Kitesurf werken wij daarom enkel met instructeurs die passie hebben voor de sport en die graag aan jou dezelfde passie willen overbrengen. Bij ons zien instructeurs het leren van kitesurfen leren als een hobby en niet als werk. Tevens zijn ook al onze instructeurs IKO gecertificeerd. Dit is een internationale les methodiek die erkend is over de hele wereld. De meeste kitesurfscholen in Nederland zijn IKO gecertificeerd of VDWS en zo niet dan moet je daar geen les volgen.