IJmuiden

Southwest Kitesurf IJmuiden

locatie

IJmuiden

Dit is één van de twee spots waar het meeste les wordt gegeven door Southwest Kitesurf. Samen met Wijk aan Zee komen wij hier het vaakst, omdat de wind hier aan zee net wat harder blaast dan andere spots in Nederland. In combinatie met de pier die de stroming in de zee onderbreekt is het een ideale locatie om te leren kitesurfen.

Het is afhankelijk van hoe de wind staat, maar in principe kan je hier kitesurfen met wind van zuid tot noord. De meest ideale omstandigheden om hier te kitesurfen is met noorden wind, dan worden de golven goed gebroken door de pier. Ook is IJmuiden één van de weinige spots waar je kan kitesurfen met pal zuiden wind.

Adres om te parkeren:

Kennemerstrand 178

1976 GA IJmuiden

Juiste windrichting:

section-ef7e421

Locaties

Onze les locaties

Bij Southwest Kitesurf hebben wij geen vast locatie en geven wij les vanuit de auto. Dit betekend dat wij bij elke windrichting les geven. Wij rijden naar verschillende spots in de buurt van Amsterdam. Omdat er niet altijd dezelfde wind staat in Nederland verhoogd dit het aantal dagen per jaar dat wij les kunnen geven, zodat jij sneller leert kitesurfen.