Gevorderde les privé, 1 dag op het water

Southwest Kitesurf gevorderde les 1 dag
1 student

Heb je de beginnerscursus voltooid, maar je komt niet verder met je progressie, dan helpen wij van Southwest Kitesurf jou hier graag bij verder. Je kan al water starten maar het upwind varen wilt nog niet helemaal lukken en de transitie van links naar rechts krijg je maar niet onder controle. Geen probleem ook hierbij kunnen wij je goed helpen.

Of  ben je al verder dan dat en heb je het zelfstandig varen helemaal onder controle maar je bent toe aan de volgende stap. Je wilt graag leren springen en je allereerste trucs gaan uitvoeren, ook hier kunnen wij jou verder bij helpen. Denk bijvoorbeeld aan jumping transitions, of je allereerste backroll of frontroll. Of ben je er aan toe om echte hoge sprongen te gaan maken, maar het lukt je maar niet om hoger te gaan dan die eerste paar meter, ook dan ben je aan het juiste adres bij Southwest Kitesurf.

Boek een gevorderde les bij ons en geef aan wat je graag wilt leren, dan gaan wij jou helpen om naar een hogere niveau te komen. Voor de gevorderden lessen maken wij ook gebruik van de GoPro camera zodat je na afloop goed kan zien wat er goed en wat er fout ging. Dit helpt je progressie enorm.

Curriculum is empty

Instructor

€150.00 €125.00